PRODUKTIVT MILJØ
– Løsninger til luftbefugtning

Om os

Airtec A/S

Airtec A/S blev grundlagt i 1986. I dag er vi en ledende leverandør af systemer til befugtning, køling og rent vand. Vores løsninger er fleksible, så de let kan integreres og tilpasses individuelle behov. Samtidig sætter vores produkter standarden inden for hygiejne og energieffektivitet.

Vores globale kundebase strækker sig fra små lokale virksomheder til store internationale koncerner. Se et udvalg af vores kunder.

Gennem et stort og kompetent netværk af partnere er vi lokalt præsenteret i både Europa, Asien og Nordamerika. Airtecs hovedkvarter er placeret i smukke omgivelser i Lemvig.

Produktivt miljø

Vores opgave er at øge produktiviteten på kommercielle anlæg. Det gør vi ved at fastholde og kontrollere luftens kvalitet gennem fugtstyring og -kontrol.

Vores løsninger beskytter råvarer og processer mod variationer, som skabes af statisk elektricitet, udtørring, varme eller luftbåret støv. Det skaber en bedre og mere effektiv produktivitet. Samtidig medvirker vores befugtningsanlæg til et mere motiverende indeklima for dine medarbejdere.

Vores bestræbelser er målrettet mod at levere individuelle løsninger. Samtidig ønsker vi, at din investering i vores befugtningsløsninger levererer et maksimalt udbytte.

ISO Attitude

Vores mål er at levere optimerede løsninger til fugtstyring. Vores mål er, at vores højtryks-luftbefugtningssystemer maksimerer det totale output fra kommercielle anlæg – og med et fokus på total cost of ownership.

Vi leverer løsninger, som integrerer management-perspektivet fra ISO 9001 Quality, ISO 14001 Environment og ISO 22000 HACCP.

Professionel rådgivning

En optimeret løsning med luftbefugtning er altid grundlagt i en stærk relation mellem kunden og vores professionelle team. Udgangspunktet er at samle og analysere relevant data, og for at kunne gøre det grundigt er vi afhængige af et tillidsfuldt forhold.

Vores rolle er med respekt at udfordre det, som er, for netop at udforske, hvad der kunne være den bedste løsning for din virksomheds produktion, medarbejdere og produkter.

Kontakt os endelig og lad os starte projektet op i fællesskab.

Download Kontakt